RATCHET DRIVER

931030

Перфектен адаптер за бързо и лесно навиване и развиване на винтове и гайки. Съвместим с плоските битове на LEATHERMAN, както и всеки стандартен ¼” бит. RATCHET DRIVER може да се постави на всеки мултитул на LEATHERMAN, който има голям държач за битове.

69,00 лв.
Добави в любими
Бeзплатна доставка при поръчка над 70.00 лв. Можете да очаквате доставка в рамките на 1-4 дни.
01

01 Магнитен държач за битове - позволява да се поставят плоските битове на Leatherman и стандартни 1/4 битове

02

02 Тресчотка в три позиции - две позиции на въртене, което ви позволява да въртите свободно в едната посока и да прилагате сила за завиване или отвиване в противоположната посока. Третата (средна) позиция заключва тресчотката.

03

03 Съвместим с държач за битове - може да се постави на всеки мултитул или нож на Leatherman, който има голям държач за битове

Описание

Перфектен адаптер за бързо и лесно навиване и развиване на винтове и гайки. RATCHET DRIVER е иновативен адаптор с тресчотка, която ви позволява да прилагате повече въртящ момент, без да отделяте бита от винта или гайката. Тресчотката има две посоки на въртене, както и положение, в която е заключена. RATCHET DRIVER е оборудван с магнитен държач за битове, съвместим с плоските битове на LEATHERMANно и с всякакви стандартни ¼ ”битове. RATCHET DRIVER може да се постави на всеки мултитул на LEATHERMAN, който има голям държач за битове. Аксесоарът е компактен и може да се носи в канията на вашият мултитул.

Спецификации

Спецификации

Продукт тип:
Аксесоар
Тегло:
35,7 гр
Дължина на острието:
8,25 см

Може да харесате също

Клипс за WAVE +
934850
19,00 лв.
39,00 лв.
59,00 лв.