Лазерно гравиранe

1. Какво представлява лазерното гравиране?

Лазерното гравиране е технология, която използва лазерен лъч за прецизно и трайно маркиране на различни материали като метали, пластмаса, дърво и стъкло. Процесът променя повърхността на материала, създавайки детайлни и дълготрайни надписи или изображения, без физически контакт между инструмента и детайла. В Dims 92 ще откриеш разнообразие от продукти, които можеш да персонализираш и да поднесеш наистина оригинален подарък на свой близък!

 

2. Колко струва лазерното гравиране?

- Цената на услугата е 10 лв. за една позиция на гравюрата.

- Лазерното гравиране е услуга, която се таксува отделно от цената на продукта. 

- Услугата се предлага само за продукти, които са закупени от Dims-92.

- При покупка на продукт, чиято стойност е над 300 лв., се изисква 50% авансово плащане. 

 

3. Колко време отнема лазерното гравиране?

- Лазарното гравиране не забавя изпращането на поръчката, тъй като гравюрата се поставя в деня на изпращането на продукта. Доставката в Dims-92 e в рамките на 2-4 работни дни. След като направите поръчката си, може да я очаквате при Вас в срок от 2-4 работни дни.  

 

4. Условия на гравирането

- Dims 92 не поема отговорност за цвета на гравюрата, тъй като всеки продукт е направен от различен материал и при нагряване цвета на гравюрата зависи изцяло от него. Ние не можем да повлияем на цвета на гравюрата по никакъв начин. 

- Някои продукти не са подходящи за гравиране. Ако даден продукт няма опция за гравиране, той не може да бъде гравиран. 

- В случай, че текстът, който искате да бъде гравиран, не може да бъде събран върху продукта, който сте избрали, наш колега ще се свъже с Вас.

- Ако желаете да бъде гравирано лого, е необходимо да изпратите файл във векторен формат. 

- Продуктите, които са закупени и гравирани, не могат да бъдат заменяни или връщани в 14-дневния срок, поради нарушения им първоначален търговски вид (чл. 57, т.3 от ЗЗП). Те не губят своята гаранция, така че при подобен проблем, винаги можете да се свържете с нас.

 

5. Шрифтове за гравиране

Може да изберете от следните шрифтове: 

 

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване от сайта на Dims 92 - оригиналният подарък!